İletişim
    The clean solution

    Ve kazanan MEIKO

    Prensip olarak kendimizi övmekten kaçınırız. Ancak bunu başka, bağımsız kuruluşlar yaptığında, memnuniyetle karşılarız. Dolayısıyla alınan çeşitli ödüller MEIKO tarafından sevinçle karşılanır, örn. M-iQ bulaşık makinesi serimizin emisyon azaltma, geri dönüşüm ve ayrıştırma kategorilerinde aldığı Baden-Württemberg Çevre Teknoloji Ödülü gibi. Bu ödüller, yaratıcı yönümüzü devam ettirme yolunda bizler ve çalışanlarımız için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

    Catering Star 2018'de ergonomi dalında gümüş madalya

    Catering Star, Catering Inside dergisinin okuyucuları tarafından, catering, toplu yemek ve gastronomi alanları için lanse edilen mutfak teknolojilerindeki başarılı yeniliklere verilen bir ödüldür. Yeni M-iClean HXL giyotin tip bulaşık makinesi ergonomi sağlayan özellikleriyle tüm puanları topladı: MEIKO gümüş ödülün sahibi oldu.

    Küche Ödülü 2018, Gümüş ödül

    M-iClean H

    "Verband der Köche Deutschlands e.V." (Alman Aşçılar Derneği - VKD) kurumunun resmi yayın organı olarak bilinen "Küche" dergisi, her yıl ödül vermektedir. Konfor ve teknoloji pazarındaki yüzlerce yeni ürün, Küche dergisi okurları tarafından bir ankette değerlendirilerek altın, gümüş ve bronz olmak üzere Küche ödüllerinin sahibi oldu.

    SCI Ekipman Ödülü

    M-iClean H - Ergonomi için Altın Madalya

    FCSI Birliği ve B2B etkinliklerinin dünyadaki en büyük organizatörü olan UBM SES, Singapur'da düzenlenen FHA kapsamında SCI Ekipman Ödülünü takdim etti. Jüri kararında üç kriteri esas aldı: Sürdürülebilirlik, maliyet tasarrufları ve inovasyon gücü.

    Best of Market 2018

    Birincilik: sürdürülebilirlik ve teknoloji

    First class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit und Schulverpflegung dergilerinin redaktörleri, yiyecek ve içeceğin yanı sıra, teknoloji ve donanım alanlarındaki 23 kategoride bu prestijli ödülü vermektedir.

    "Enerji" kategorisinde Das Grüne Band (Yeşil Bant) ödülü 2018

    M-iClean HXL

    Bu ödül, Huss-Medien şirketi ("gastronomie & hotellerie" ve "GV-kompakt" dergileri) tarafından ev dışı tüketim pazarında sürdürülebilirlik için verilmektedir. 2012 yılından bu yana, her iki yılda bir toplam altı kategoride ödül verilmektedir.

    2018'nın Süper İş Ortağı

    Alman Planlamacılar Derneği, gastronomi ve endüstriyel mutfak donanımları tedarikçilerine dokuz kategoride ödül vermektedir. Ödül "Intergastra" fuarında takdim edilir.

    Kitchen Innovations Ödülü 2017

    (ABD)

    Bu ödül, ev dışı tüketim pazarındaki önemli inovasyonlar ve teknolojiler için verilmektedir. Ödül, her yıl düzenlenen fuarda "National Restaurant Association" (Ulusal Restoranlar Derneği) tarafından verilir.

    MTP Ödülü 2017

    MEIKO, Polonya'da prestijli ´MTP Altın Madalya´ ile taçlandırıldı. Ülke çapında lider fuar organizasyon firmalarından biri olan MTP tarafından sunulan bu ödüle, MEIKO, yeni giyotin tip bulaşık makinesi M-iClean H ile layık görüldü. Profesyonel jürinin bu kararında, yeni otomatik kapak teknolojisinin inovasyon gücü ve güvenilirliği kilit rol oynadı.

    Smart Label Ödülü 2017

    ergonomik kavram için

    POLI.design ile işbirliği halinde gerçekleştirilen HOST Uluslararası İkram ve Ağırlama Endüstrisi İhtisas Fuarı, işlevselliği ve inovasyon gücü ile dikkat çeken ürünleri ve hizmetleri ödüllendirmektedir. Milano Polytechnic Okulu'nun profesörlerinden ve sektörün uzmanlarından oluşan deneyimli jüri, MEIKO'yu M-iClean H'in ergonomi konsepti için Smart Label Ödülü'ne layık gördü.

    CEDA Tedarikçi Ödülü 2017

    ´CEDA Tedarikçi Ödülü´, CEDA Derneği (Catering Ekipmanı Tedarikçileri Derneği) tarafından verilmektedir. Mutfak ekipmanları satan firmaların oluşturduğu derneğin Gümüş Üyesi olan MEIKO, „Mükemmel Müşteri Hizmetleri“ ödülüne layık görüldü. Ödülün sahibi, servis hizmetlerinin kalitesi baz alınarak yalnızca dernek üyeleri tarafından belirlenmektedir.

    Endüstriyel Mutfak İnovasyon Yarışması Ödülleri 2017

    UPster K için altın

    Birmingham'daki ´Endüstriyel Mutfak´ fuarı kapsamında gerçekleştirilen „İnovasyon Yarışması“nda profesyonel mutfak teknolojisi sektöründen firmalar birbirleriyle yarışırlar. Yarışmada, ürünlerin ikna edici özellikleri ve sağladıkları faydalar profesyonel bir jüriye canlı olarak sunulur. MEIKO, bu yarışmada konveyörlü bulaşık makinesi UPster K ile altın madalyayı kazandı.

    ABZ marka araştırması: Meiko "2017 Yılın Markası"

    Allgemeine BäckerZeitung (ABZ) yaptığı marka araştırması sonucunda MEIKO'yu profesyonel bulaşık makineleri kategorisinde "2017 Yılın Markası" seçti. Unlu mamul üreticileri temizlik konusundaki zorlukları MEIKO ile aşıyor. Dinamik unlu mamul sektörü ve geleceğe yön veren teknoloji lideri harika bir ikili oluşturuyor.

    Ergonomi kazandırıyor: MEIKO'ya KÜCHE AWARD

    Almanya'nın önde gelen mutfak şefleri ve yöneticileri, MEIKO'yu daha ergonomik çalışma alanları yaratan yeni M-iClean H giyotin tip bulaşık makinesi için bronz Küche Award ödülüne layık gördü. Küche dergisinin uzman okuyucu kitlesi bu konunun altını çiziyor, zira ergonomi, iş yeri değerlendirmesi kapsamında iş yerinin cazibesini arttıran önemli bir faktör ve personel arayışında ciddi bir avantaj kazandırıyor.

    Otel tedarikçisi olarak da zirvede: MEIKO, Top hotel Star Award'a layık görüldü

    Internorga fuarı, ev dışı tüketim alanının önde gelen fuarlarından ve sektörün en önemli etkinliklerinden biri olmasının yanı sıra otel tedarikçilerinin sunduğu yeniliklerin ödüllendirildiği saygın Top hotel Star Awards Ödül Töreninin de yapıldığı yerdir. MEIKO, sunduğu M-iQ GreenEye-Technology® ile verimlilik kategorisinde altın madalya alarak bu yıl da fuardan gururla döndü.

    GreenEye-Technology® M-iQ
    GreenEye-Technology®

    M-iQ GreenEye-Technology® – die Zukunft des Spülens.

    Catering Star 2017'de ergonomi dalında altın madalya

    Catering Star, Catering Inside dergisinin okuyucuları tarafından, catering, toplu yemek ve gastronomi alanları için lanse edilen mutfak teknolojilerindeki başarılı yeniliklere verilen bir ödüldür. Yeni M-iClean H giyotin tip bulaşık makinesi ergonomi sağlayan özellikleriyle tüm puanları topladı: MEIKO altın ödülün sahibi oldu.

    Catering Star 2016 - Gümüş ödül

    Teknoloji: WasteStar CC

    Bu ödül, LPV Yayınevi (Catering Inside dergisi) tarafından verilmektedir. Ödül kapsamında catering, toplu yemek ve gastronomi alanları için teknoloji ürünlerinde ve hizmetlerde lanse edilen en başarılı yenilikler belirlenmektedir.

    Alman yıkama teknolojileri uzmanı Meiko, sunduğu bir inovasyonla Gümüş Catering Star 2016 ödülüne layık görüldü: Hijyenik açıdan güvenli gıda atık bertarafı için toplama sistemi olan WasteStar CC, 300'ün üzerinde Catering müdürünü ve "Catering inside" dergisinin okuyucularını ikna etti.

    Top Hotel STAR AWARD 2016, Altın ödül

    Teknoloji: WasteStar CC

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.

    Top Hotel STAR ÖDÜLÜ 2016, Gümüş ödül

    Esneklik: UPster K

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.

    Hamburg Fuarı Geleceğin Ödülü

    "Trend belirleyen ürün - teknoloji ve donanım"
    Wastestar CC

    "Su" kategorisinde Das Grüne Band (Yeşil Bant) ödülü 2016

    GreenEye-Technology®

    Bu ödül, Huss-Medien şirketi ("gastronomie & hotellerie" ve "GV-kompakt" dergileri) tarafından ev dışı tüketim pazarında sürdürülebilirlik için verilmektedir. 2012 yılından bu yana, her iki yılda bir toplam altı kategoride ödül verilmektedir.

    2016'nın Süper İş Ortağı

    Alman Planlamacılar Derneği, gastronomi ve endüstriyel mutfak donanımları tedarikçilerine dokuz kategoride ödül vermektedir. Ödül "Intergastra" fuarında takdim edilir.

    HOPITECH ÖDÜLÜ 2015

    WasteStar CC

    Fransa'daki hastanelerin mutfak yöneticileri, kongrelerinde "Hopitech Award" ödülünü vermektedir. Ödül, sürdürülebilir şekilde geliştirilerek çevre korumasına katkı sağlayan ürünlere verilmektedir.

    "Hotel & Technik" adlı mimarlık dergisinin "Desi Ödülü"

    Endüstriyel mutfaklar için teknoloji: M-iClean

    H&D-Ödülü ("Desi-Award" olarak da adlandırılır), mimarlık dergisi "Hotel & Technik" tarafından yüksek ürün ve tasarım kalitesi için verilen bir ödüldür. Ödülün kriterleri arasında inovasyon derecesi, formal kalite, uzun kullanım ömrü, işlevsellik, kendini kanıtlamış kalite ve ekolojik uyumluluk yer almaktadır.

    Top Hotel STAR ÖDÜLÜ 2015, Altın ödül

    İnovasyon: GreenEye-Technology®

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.

    Top Hotel STAR ÖDÜLÜ 2015, Gümüş ödül

    Gıda harici ürün: M-iClean

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.

    Best of Market 2015

    Birincilik: Bulaşık yıkama teknolojisi

    First class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit und Schulverpflegung dergilerinin redaktörleri, yiyecek ve içeceğin yanı sıra, teknoloji ve donanım alanlarındaki 23 kategoride bu prestijli ödülü vermektedir.

    Küche Ödülü 2015, Gümüş ödül

    M-iClean

    "Verband der Köche Deutschlands e.V." (Alman Aşçılar Derneği - VKD) kurumunun resmi yayın organı olarak bilinen "Küche" dergisi, her yıl ödül vermektedir. Konfor ve teknoloji pazarındaki yüzlerce yeni ürün, Küche dergisi okurları tarafından bir ankette değerlendirilerek altın, gümüş ve bronz olmak üzere Küche ödüllerinin sahibi oldu.

    Mercury Ödülü 2014

    "Sistemler & Prosesler": M-iQ GreenEye-Technology®

    Mercury Ödülleri, gıda endüstrisi için uluslararası B2B fuarları organize eden Sial Group tarafından her yıl yedi kategoride verilmektedir. Bu ödül, uçak ikram şirketleri sektörünün prestijli ödüllerinden biridir.

    Catering Star 2014 Ödülü, Gümüş ödül

    Bulaşık yıkama ve hijyen: M-iQ GreenEye-Technology®

    Bu ödül, LPV Yayınevi (Catering Inside dergisi) tarafından verilmektedir. Ödül kapsamında catering, toplu yemek ve gastronomi sektörleri için teknolojik ürün ve hizmetlerde en başarılı yenilikler belirlenmektedir.

    Top Hotel STAR ÖDÜLÜ 2014, Altın ödül

    Tasarım: M-iClean

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.

    Offenburg Yüksekokulu'nda Almanya Burs teşviği

    Mercury Ödülü 2013

    M-iQ Teknolojisi

    Mercury Ödülleri, gıda endüstrisi için uluslararası B2B fuarları organize eden Sial Group tarafından her yıl yedi kategoride verilmektedir. Bu ödül, uçak ikram şirketleri sektörünün prestijli ödüllerinden biridir.

    Best of Gastro Gastro

    2012 Fuarı (Helsinki)

    Top hotel STAR ÖDÜLÜ 2012, Altın ödül

    Almanya'nın en çok aboneye sahip otel dergisi Top hotel, otelcilik için en iyi ürünleri farklı kategorilerde belirledi. Ödül töreni, 11 Mart 2012 tarihinde Hamburg'daki "Internorga" fuarında yapıldı.

    YEŞİL BANT (Grünes Band)

    Ev dışı tüketim pazarındaki sürdürülebilirlik ödülü

    Birincilik – Kategori: Su
    Suyun dikkatli ve tasarruflu kullanımı.

    Bu ödül, Huss-Medien şirketi ("gastronomie & hotellerie" ve "GV-kompakt" dergileri) tarafından ev dışı tüketim pazarında sürdürülebilirlik için verilmektedir. 2012 yılından bu yana, her iki yılda bir toplam altı kategoride ödül verilmektedir.

    2011 İnovasyon birincisi

    Horecatel fuarı (Belçika)

    Kitchen Innovations Ödülü 2011

    (ABD)

    Bu ödül, ev dışı tüketim pazarındaki önemli inovasyonlar ve teknolojiler için verilmektedir. Ödül, her yıl düzenlenen fuarda "National Restaurant Association" (Ulusal Restoranlar Derneği) tarafından verilir.

    Küche Ödülü 2011

    Birincilik

    "Verband der Köche Deutschlands e.V." (Alman Aşçılar Derneği - VKD) kurumunun resmi yayın organı olarak bilinen "Küche" dergisi, her yıl ödül vermektedir. Konfor ve teknoloji pazarındaki yüzlerce yeni ürün, Küche dergisi okurları tarafından bir ankette değerlendirilerek altın, gümüş ve bronz olmak üzere Küche ödüllerinin sahibi oldu.

    2011 Çevre Teknoloji Ödülü

    Çevre teknolojisinde mükemmel ve yenilikçi ürünler için

    Baden-Württemberg Çevre, İklim ve Enerji Bakanlığı, Çevre Teknoloji Ödülünü 2009 yılından beri vermektedir. Ödül, her iki yılda bir çevre teknolojisinde yenilikçi ve mükemmel ürünlere verilmektedir. Kaynakların verimli kullanımına ve çevre korumasına önemli katkıda bulunan, piyasaya sürülmek üzere olan veya iki yıldan kısa bir süredir piyasada bulunan ürünler ödüllendirilmektedir. Sadece Baden-Württemberg eyaletinde merkezi veya şubesi bulunan şirketler ödül kapsamına alınmaktadır.

    Catering Star

    Birincilik Bulaşık yıkama kategorisi

    Bu ödül, LPV Yayınevi (Catering Inside dergisi) tarafından verilmektedir. Ödül kapsamında catering, toplu yemek ve gastronomi sektörleri için teknolojik ürün ve hizmetlerde en başarılı yenilikler belirlenmektedir.

    2010 Dr. Georg Triebe İnovasyon Ödülü

    Altın Ürün inovasyonu kategorisi

    Dr. Georg Triebe Ödülü, ev dışı tüketimde gastronomi veya toplu yemek firmaları için uzun vadede başarıyı güvence altına alan ve sektör açısından yol gösterici nitelikteki hizmetlere verilmektedir. Ödül, her beş yılda bir Verband der Fachplaner (Alman Planlamacılar Derneği) tarafından verilir

    HGV-Praxis Top-Innovation 2010

    Hijyen kategorisinde inovasyon birincisi

    Star Ödülü 2010

    Gümüş İnovasyon kategorisi

    TOP HOTEL STAR ÖDÜLÜ, otel tedarik endüstrisindeki hizmetleri ön plana çıkarmaktadır. Şirketler, ürünleriyle çeşitli kategorilere başvurabilir. Uzmanlardan oluşan bir jüri, her kategoride üç aday belirler. Bu üç adaydan kazanan okuyucu anketiyle belirlenir.