İletişim
    The clean solution

    Profesyonel bulaşık makineleri ile zaman kazanın

    Yenilikçi teknolojinin gastronomide vakit ve nakit tasarrufuna sağladığı katkılar

    Günümüz dünyasında zaman, hem özel hem de iş hayatında giderek daha da değerli bir kavram haline geliyor. Gastronomlar, zaman harcatan unsurları ortadan kaldırmak ve hızlı iş akışlarına yatırım yapmak durumundalar. Örneğin, profesyonel bulaşık yıkama teknolojisine... Böylece, hem müşterilerin beklentilerini karşılamış, hem de işletmenin performansını iyileştirmiş oluyorlar.

     

    Misafirler, hızlı servise daima büyük bir değer biçer. Bu durum, 2017 yılında Michelin bünyesinde Bookatable tarafından yapılan bir araştırmada da ortaya kondu. Yiyecek ve içecekler için yarım saatten daha uzun beklemek mi? Yaklaşık 3.000 katılımcının %60'ı bunu "kesinlikle kabul edilemez" buldu! Gastronomların bu gerçeği ciddiyetle ele alması gerekiyor. Bekleme süresi uzadıkça, müşteri memnuniyeti de giderek azalacaktır. Bu noktada, misafirlerin bir kısmı, aç bir karınla ve bir ödeme yapmadan başka bir mekana gitmeyi tercih eder. Bu da masa başına ciroyu düşürecek ve marka imajına zarar verecektir. Zamanlama yetersiz kalıyor ve işletme bundan zarar görüyorsa, ne yapmak gerekir? Mutfaktaki iş akışı optimize edilmeli, zaman harcatan unsurlar ortadan kaldırılmalı ve profesyonel bulaşık yıkama teknolojisine başvurulmalıdır!

     

    Bulaşıkhane: Mutfak takımı devridaiminin merkezinde atan kalp

    Uluslararası oteller, restoranlar ve diğer gastronomi işletmelerinin mutfaklarında, her şeyin kusursuz bir şekilde işlemesi gerekir: Tezgahta, ocakta ve fritözde... Aynı zamanda bulaşıkhane de! Burası adeta, mutfak takımı devridaiminin merkezinde atan kalp gibidir. Aynı zamanda, zincirin en zayıf halkasıdır. Yalnızca yıkama sürecinin genel iş akışı ile kusursuz uyumda çalıştığı durumlarda, servis süresi misafirler tarafından "tam zamanında" olarak değerlendirilecektir. Bu durum, yoğun zamanlar için de aynı şekilde geçerlidir. Bu noktada, mutfak takımları, çatak-bıçak ve bardaklara yönelik endüstriyel bulaşık makineleri bir fark yaratacaktır.

    Ayrıca, hedeflenen ciroların yakalanmasına da yardımcı olurlar. Alman bulaşık yıkama teknolojisi uzmanı MEIKO bünyesinden Johann Wagner, bulaşıkhaneleri bağımsız fonksiyonel alanlar olarak ele alıyor: "Bulaşık yıkama sürecinin tamamı, birbirine süreklilik sağlayacak şekilde kaynaştırılması gereken münferit fonksiyonel alanlardan meydana gelir", uzman, "Allgemeinen Hotel- und Gastronomie-Zeitung" (Genel Otelcilik ve Gastronomi Gazetesi) dahilinde bu şekilde vurguluyor. Kendisinin bakış açısına göre, en büyük sorunlar kendilerini mutfak takımı devridaiminin organizasyonunda gösteriyor.

    Gastronomi tipi bulaşık makineleri, hızları ile göz dolduruyor

    Profesyonelce planlanan bulaşıkhanelerde, modern gastronomi tipi bulaşık makineleri hızlarıyla büyük avantaj getirir; zira genel sürece kusursuz uyum sağlar ve kendilerine yapılan yatırımı kısa sürede amorti ederler. Endüstriyel bulaşık makineleri, sürecin kendi paylarına düşen kısmını üç ile beş dakika arasında tamamlar. Bu, kelimenin tam anlamıyla çarpıcı bir hız. Modern bulaşık yıkama teknolojisi ile gelecekte daha da fazla zaman kazanmak kulağa nasıl geliyor? Hem de yıkama başına tamı tamına 30 saniye! Bu sayede, günlük, haftalık, aylık ve nihayetinde bir yılın sonunda sağlayacağınız tasarrufu hesaba katın. MEIKO ürünü yeni M-iClean U bulaşık makineleri ile böylesi bir vakit tasarrufu mümkün hale geliyor. MEIKO uzmanları tarafından daha da geliştirilen gastronomi tipi bulaşık makinesi, yalnızca vakit tasarrufu getirmekle kalmaz, aynı zamanda %20'ye varan oranlarda enerji tasarrufu ve kapak açıldığında ortaya çıkan buharda da %80'e kadar azalma sağlar. Makinenin kullanımı, son tasarımda da korunmuş durumdadır.

     

    Branchenclip USA Meiko
    Gerçek erkekler için bulaşıkları parlatmak
    Gastro bulaşık makinesi M-iClean U ile

    Hiç vakit kaybetmeyin

    İş akışlarınızı zincirin en zayıf halkasında, yani bulaşıkhanede optimize edin. Eskimiş veya yetersiz durumdaki bulaşık yıkama teknolojisi, hem zaman kaybına, hem de yüksek maliyetlere yol açar. MEIKO ürünü yeni M-iClean U gibi hızlı gastronomi tipi bulaşık makineleri ile, her şeyi kontrol altında tutabilirsiniz. Bu durum misafirlerinize de yansır; tekrar size gelmekten mutluluk duyarlar

    Bulaşıkhanede harcanan zamandan tasarruf sağlamak ve işletme performansını iyileştirmek ister misiniz?

    Yeni M-iClean U hakkında daha fazla bilgi alın