İletişim
    The clean solution
    ikon gastronomi

    Bir zamanların gözde sörf dükkanında şimdi taze balık servis ediliyor

    Huzur veren ambiyans, taze deniz mahsulleri ve mükemmel bir servis anlayışı: Kendinize Herring'de bir masa ayırtın!

    New South Wales'in Manly bölgesindeki en iyi beş restoran arasında kabul edilen The Herring Room, sakin bir ortamda servis edilen yüksek kaliteli bistro tarzı mutfağı ile sürekli övgü dolu yorumlar alan bir deniz mahsulleri restoranı.

    Daha önce Sidney’deki son derece başarılı The Sardine Room restoranının işletmecileri olan Angela Heracleous ve Rodney Walsh çifti, yeni sahipleri olarak eski bir sörf dükkanı olan bu mekanı, bölge halkına hitap eden bir restorana dönüştürmeye karar vermişler.

    Angela, "İstediğiniz kadar turist ağırlayabilirsiniz; ancak işinizi sürdürülebilir kılan asıl unsur bölge halkıdır" şeklinde açıklıyor. Hem turistler hem de bölge halkı, sahipleri tarafından bir aile sıcaklığında işletilen bu mekanda kendilerini benzer biçimde rahat hissediyor.

    Sörf dükkanı ortadan kaybolalı çok olmuş; ancak dingin atmosferi mekanda hala hissedilebiliyor. Yemek için gelen konuklar, arkaya konumlanmış avlu, açık plan mutfak gibi mimari özelliklerin yanı sıra, benzersiz müşteri servisinden ve menüden de övgüyle söz ediyor.

    The Herring Room, sürdürülebilir ve çevreye duyarlı uygulamalara sahip Avustralyalı ve Yeni Zelandalı balıkçılardan yerel olarak tedarik edilen deniz mahsullerinin tümünün menşeini liste halinde sunuyor. Angela Heracleous, Sidney Balık Hali'nden en taze deniz ürünlerini temin ettiğini gururla ifade ediyor. Izgara QLD Moreton Körfez karidesi ve salata, Tayland usulü kırmızı köri soslu Yeni Zelanda bütün kırlangıç buğulaması ve yanında da, yerel menşeili istiridyeler, aioli soslu çalı biberine bandırılmış TAS bebek kalamar, acı biberli puttanesca sosu içinde Port Lincoln SA midyeleri, ançüez, kapari ve zeytin gibi lezzetler ile doldurulmuş iki kişilik bir deniz mahsulleri tabağı, ve daha niceleri... Konukları, çeşit zenginliğini ve yemeklerin birinci sınıf kalitesini büyük bir beğeniyle karşılıyor.

    Elbette ki, en yüksek kalitede yemekler, en iyi biçimde sunumu da gerekli kılıyor.

    "İlk tercihimizi MEIKO bulaşık makineleri yönünde kullandık; zira daha önce kullandığımız markalardan memnun kalmamıştık. O günden bu yana, yapmış olduğumuz bu seçim bizi hep mutlu etti." Restoran sahipleri, mükemmel sonuçların verimli biçimde ve kesintisiz olarak sağlanmasına en yüksek düzeyde önem veriyor. Üç M-iClean U bulaşık makinesinin her biri, bir GiO ters ozmoz MODÜLÜ ile donatılmış durumda. Makinelerin ikisini The Herring Room için ve üçüncüsünü de, yine Manly bölgesinde işlettikleri Bar Troubadour isimli barları için satın almışlar.

    Umkehr-Osmose-Anlage
    Ters ozmoz: Elle parlatma gerektirmeyen pırıl pırıl yıkama sonuçları

    Bardak ve bulaşıklarda pırıl pırıl sonuçlara ulaşmak için su kalitesinin iyileştirilmesi ancak demineralize suyla veya ozmoz suyuyla mümkündür.

    Sessiz çalışmalarının yanında, bu bulaşık makinelerinin temizlenmesi de şaşırtıcı derecede kolay. Hepsinden önemlisi, yürüttükleri işte sağladıkları zaman tasarrufu en büyük avantaj; parlatma için çok daha az zaman gerekmesi buna büyük kaykıda bulunuyor.

    Sektörde 20 yılı aşan bir tecrübeye sahip olan Angela Heracleous, MEIKO servisinden fazlasıyla memnun.

    Şu ana kadar deneyimlediğim en iyi destek.

    “En üst yönetim kademesinden servis teknisyenlerine dek, MEIKO ile kurduğumuz iş diyaloğunu kusursuz buluyoruz; bu, böylesine büyük çaptaki başarısını ispatlamış şirketler için hayli nadir karşılaşılan bir durum."

    İhtiyaç duyulan her durumda orada olmaları, MEIKO’yu güçlü kılan ve müşterileri tarafından fazlasıyla takdir edilen yönlerden biri.

    "Bu, küçük ölçekli işletme sahiplerinin özellikle fark ettiği, değer atfettiği ve dolayısıyla desteklemeyi sürdürdüğü bir nitelik. Basit şekilde ifade etmek gerekirse, MEIKO ile kendimizi hiç önemsiz hissetmedik!"