İletişim
    The clean solution

    Tekrar kullanım konsepti: Suyu doldurun ve servis edin

    Konseptin başarısı için teknik ve lojistik

    Günümüzün otel ve restoranları, daha fazla sürdürülebilirlik hedefleyerek plastik pipet veya şişe gibi tek kullanımlık plastik ürünler yerine farklı alternatiflere yöneliyorlar. Misafirlere cam şişe, karaf veya sürahi ile yapılan su ikramı, hem müşteriye daha özel bir servis hem de markalı plastik su şişelerine göre daha iyi bir imaj anlamına geliyor.

    Tek kullanımlık plastik yerine geri dönüştürülebilir cam ürünler

    Filtrelenmiş suyun cam bardak, karaf veya sürahilerde sunulduğu tekrar kullanım sistemi, mevcut plastik çözümlere mantıklı bir alternatif sunuyor. Otel odalarında, konferans salonlarında ve restoranlarda plastik şişe kullanımından vazgeçilmesi, beraberinde ciddi sürdürülebilir tasarruflar getiriyor.

    İster gazlı ister gazsız su sağlayan bir dolum sistemi olsun, kullanılan cam malzemeler yüzde 100 tekrar kullanılabilir oluyor.

    İlk bakışta cam ürünler gerçek bir kazan-kazan çözüm gibi görünüyor; peki gerçekten böyle mi?

    • En iyi fiyat-performans oranı ve maksimum sürdürülebilirlik için hangi şişe veya sürahileri kullanmalı ve bunların temizliğini nasıl yapmalısınız?
    • Cam malzemeleri dolum istasyonundan misafir odalarına veya toplantı salonlarına birbirine değmeden, kırılma veya çatlama yaşanmadan nasıl güvenli bir şekilde ulaştırabilirsiniz?

    Cam, plastikten çok daha ağırdır ve lekesiz olarak temizlenmesi, hijyenik açıdan güvenli olması gerekir; bu yüzden endüstriyel bulaşık veya bardak yıkama makinesinde temizlenmesi en iyi çözüm olacaktır.

     

    Sorunsuz taşıma için dayanıklı çözümler

    Su şişeleri için tekrar kullanılabilir bir sistemi uygularken, cam malzemelerin sağlam ve çiziksiz kalmasını garanti edecek güvenli kullanım, depolama ve taşıma yöntemleri kilit rol oynar.

    Şişe ve sürahilerin bulaşık makinesine zarar görmeden ulaşması için son derece dikkatli davranmak gerekir. Bunun için en iyi çözüm, özel tasarlanmış bir sepet olacaktır.

    Meiko, kasalara doldurulmuş cam ürünlerin istiflenmesi ve tekerlekli araba ile kullanım noktasına taşınması amacıyla tasarlanmış sepetler sunmaktadır.

    Rahat tutulur tasarımları sayesinde kullanım kolaylığı sağlarlar. Ayrıca renk kodlu seçenekleriyle örneğin gazlı ve gazsız suları birbirinden ayırt etmek için kullanılabilirler. Aynı zamanda şişe ve sürahilerin yıkama veya taşıma esnasında birbirlerine çarpmalarını ve zarar görmelerini önler.

    Sepetler, cam malzemelerin yükseklik ve genişliklerine tam uyacak şekilde üretilmişlerdir. Bu da otel ve restoranlara, mevcut su tedarikçisinin şişelerine bağlı kalmak yerine, kendi stillerini yansıtan özel şişe formlarını kullanma imkanı tanır.

    Bazı bulaşık makineleri mevcut alanı optimum şekilde kullanır

    Doğru sepet seçiminin yanı sıra doğru bulaşık makinesi de büyük önem taşır. İdeal olan hem şişe, karaf ve sürahi gibi malzemeleri temizleyebilen hem de diğer bulaşıkları da yıkayabilen çok amaçlı bir makinedir.

    Otel ve restoranlardaki bulaşıkhaneler genelde küçüktür, dolayısıyla her bir santimetresi çok değerlidir. Bulaşık makinenizi aynı zamanda şişe yıkama makinesi olarak da kullanabilmek, size yer tasarrufu sağlayarak büyük bir avantaj sunar. Meiko'nun M-iClean U tezgahaltı bulaşık makinesiyle bu mümkündür.

    Bulaşık makinenizi kolayca şişe yıkama makinesine dönüştürün

    Yıkama kolunu M-iClean U'dan çıkarın …

    … ve adaptörü takın. Hepsi bu kadar!

    Sürdürülebilir çözüm: Cam şişede su

    Sadece yerden değil, aynı zamanda elektrik ve zamandan da tasarruf sağlamak isterseniz; Meiko'nun en yeni tezgahaltı bulaşık yıkama makinesini daha yakından incelemelisiniz. Isı geri kazanım sistemi yüzde 21'e varan oranlarda enerji tasarrufu sağlar. Ters ozmoz sistemi sayesinde cam malzemeler tamamen lekesiz bir şekilde temizlenir, böylece personel elle bardak parlatmak yerine misafirlerle ilgilenebilir.

    Su şişeleriyle bir tekrar kullanım sistemini hayata geçirmek, hem daha çevre dostu bir yaklaşım olduğu için hem de uzun vadede işletmeye maliyet tasarrufu getirdiği için mantıklı bir çözümdür. Bulaşık makinesi ve ilgili ekipmanların kullanımı da son derece kolaydır. Personeliniz, plastik yerine cam şişelerle çalışmaya çok kısa sürede alışacak, misafirleriniz ise sürdürülebilir çözümleri zaten takdir edecek!

    Umkehr-Osmose-Anlage
    Ters ozmoz: Elle parlatma gerektirmeyen pırıl pırıl yıkama sonuçları

    Bardak ve bulaşıklarda pırıl pırıl sonuçlara ulaşmak için su kalitesinin iyileştirilmesi ancak demineralize suyla veya ozmoz suyuyla mümkündür.