İletişim
    The clean solution

    HOST Milano 2019

    Gastronomi dünyasının buluşma noktası

    Vidalar yerlerine vidalanıyor, testereler iş başında, temizlik ve cilalama çalışmaları dur durak bilmiyor... Milano'da düzenlenecek fuar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor; zira 18 ile 22 Ekim tarihleri arasında Milano'da buluşan gastronomi dünyası profesyonelleri için her şeyin kusursuz şekilde hazırlanması gerekiyor. İki yıl önceki buluşma, 51 ülkeden gelen 2.100 katılımcının gastronomi ve Catering endüstrilerine ilişkin yeni teknikler, trendler ve teknolojilere ilişkin bilgi sağladığı standların sektörden 100.000 profesyonel tarafından ziyaret edilmesine sahne oldu.

    HOST fuarı Milano'da

    HOST 2019 kapsamında yeni ve trend belirleyici ne tür içerikler yer alıyor?

    Fuar salonlarında yapılacak bir gezinti size, baristalardan pizza ustalarına, pastane ürünlerinden dondurma üreticilerine kadar fuarın iyi tanınan ağırlık noktalarını farklı keşfetme olanağı sunacak.

    Ziyaretçilerin aynı zamanda, Milano'daki fuar kapsamında ilk defa hizmete sunulacak olan özel konumlarda, mekan tasarımı ve çay alanlarındaki en yeni ve trend belirleyici gelişmeleri tecrübe etmesi bekleniyor. Mekan tasarımına yönelik farklı eşya ve ürünler, barlardan fırınlara, restoranlardan resort otellere kadar birçok farklı mekan türünün imajını daha da yukarı çekecek fikirler sağlamak üzere, tek bir alan dahilinde sergileniyor olacak.

    2019 yılı itibariyle, toplamda 400'ün üzerinde sergi alanı Milano'daki fuarın ziyaretçilerini karşılıyor olacak. Sizi hiçbir şekilde kaçırmamanız gereken etkinliklerden haberdar etmek amacıyla, aşağıda bir genel bakış sunuyoruz. Ürün tanıtımı, seminerlerin yanı sıra, tanınmış aşçılar, dondurma ve pastanecilik sanatının ustaları ve İtalyan ve uluslararası barmenler tarafından sunulacak olan yemek pişirme ve içecek hazırlama şovları ve çalıştaylar, size sektöre dair yeni ilhamlar veriyor olacak. Katılımcıların tüm bunları yalnızca izlemekle kalmayıp çalışmaları model alarak kendi yorumlarıyla daha da geliştirmeleri bekleniyor.

     

    MEIKO'ya Salon 7,
    Standlar A29, A37, C30
    e C38 dahilinde ulaşabilirsiniz

     

    Uluslararası Yemek Hizmeti Danışmanları Topluluğu (FCSI)

    Pad dahilinde Uluslararası Yemek Hizmeti Danışmanları Topluluğu tarafından sağlanacak olan sunumları, çalıştayları ve panelleri kaçırmayın. Salon 2, Standlar A12 - B07. Programın temasını "Yiyecek Servisi ve Misafirperverliğin Geleceği" oluşturuyor. Yakın dönemde FCSI'nin kurumsal temsilcisi olarak FCSI Avrupa, Afrika ve Ortadoğu (EAME) yönetici kadrosuna katılan MEIKO Birleşik Krallık'tan Şartname Müdürümüz Mick Jary de HOST fuarına katılım gösterecek.

     

    Michael, FCSI kurumsal temcilcisi olarak mevcut iş tanımı kapsamında, diğer her şeyden önce eğitim, müşterek pazarlama etkinlikleri ve kolay bilgi aktarım konularına odaklanmayı tercih ediyor. Etkinlik alanında, sizlerle farklı konular üzerine konuşmak ve fikir alışverişi yapmak üzere hazır bulunuyor olacak. Kendisine e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz: mjary@meiko-uk.co.uk.

     

    FCSI, planlamacıları, danışmanları ve şirketleri bir araya getiren bir platform olma özelliğine sahip:

    • Bu kapsamda
    •  temelleri sağlam bir karar verme sürecini mümkün kılmak adına
    • eğitime yönelik teknik soruların
    • ve sektörü ilgilendiren konuların tartışılabilmesinin yanı sıra, gastronomi, otelcilik ve Catering endüstrilerinin ilgili tarafları arasında bir arabuluculuk rolü oynanması ön görülüyor

    FCSI, 50'lerde Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuş. Süreci harekete geçiren temel faktör, konaklama işletmelerinde danışmanlar ve planlayıcılar için kalite standartlarının belirlenmesi ihtiyacı olmuş. Bugün itibariyle dernek, beş kıta üzerindeki 40'ın üzerinde ülkede toplam 1.300 üyeye hizmet veriyor.

     

    MEIKO yeni teknolojileri görücüye çıkarıyor

    MEIKO, bir profesyonel bulaşık teknolojisi ve gıda artığı değerlendirme üniteleri üreticisi olarak tanınıyor. Alman makine imalatçısı, Milano'daki fuar kapsamında gastronomi endüstrisinin tüm aktörlerini ilgilendiren tanıtımlar yapmaya hazırlanıyor. Firmanın fuar standında, hem küçük kafeterya işletmecileri, hem de büyük etkinliklere Catering hizmeti sunan firmalar için müşteriye özel çözümler sunuluyor olacak. Fast Food zinciri işletmecilerinden gıda perakendecilerine, dondurma kafelerinden bar işletmecilerine kadar herkes, firmanın dünya çapında müşterilerine destek sağladığı premium servis ve yenilikçi teknoloji fırsatlarından haberdar edilecek:

    • Ters ozmoz teknolojisi sayesinde benzersiz parlaklık
    • Giriş seviyesindeki modellerden üst sınıf modellere kadar sağlanan çepeçevre premium kalite
    • Otomatik kapak sistemli M-iClean H ile ergonomik çalışma olanağı
    • Sofistike ve yenilikçi planlama sayesinde fırsat tanınan verimli süreçler
    Umkehr-Osmose-Anlage
    Ters ozmoz: Elle parlatma gerektirmeyen pırıl pırıl yıkama sonuçları

    Bardak ve bulaşıklarda pırıl pırıl sonuçlara ulaşmak için su kalitesinin iyileştirilmesi ancak demineralize suyla veya ozmoz suyuyla mümkündür.

    Ünlü Şarap Garsonu Suwi Zlatic

    MEIKO 'nun en yeni çözümleri için yerinde bilgilendirme almak isteyen herkesi bir randevu almaya davet ediyoruz. MEIKO fuar standında başka ne tür etkinlikler söz konusu? Ünlü şarap garsonu Suwi Zlatic, günlük çalışma temposu hakkında bilgiler aktaracak ve standdaki şarap tadım etkinliği kapsamında MEIKO bulaşık yıkama teknolojisinin kendisini memnun eden yönlerini paylaşacak.

    Buna göre, diğer unsurların yanında, bardak kırılmalarının önlenmesi, kötü kokular barındırmayan bardaklar ve sürdürülebilirlik konularından bahsediyor olacak. Bu etkinlik için katılımcı sayısının sınırlı olduğunu hatırlatalım. Bu noktada, bir randevu almanızı ve vakit kaybetmeden şarap tadımı etkinliğine kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz.

    Eğitimli şarap garsonu, Avusturya'da otel baş garsonu ve şarap şefi olarak faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda da birçok farklı ödüle layık görülmüş:

    • Avusturya'nın En İyi Şarap Garsonu 2014
    • Şampanya Büyükelçileri 2015/16
    • Vineus Yılın Şarap Garsonu 2016
    • ROLLING PIN Şarap Garsonu 2018

    Bu yoğun fuar atmosferinde bir nebze dinlenmek isteyen konuklar ise, servis merkezi dahilinde sunulan "Sessizlik Vahası"nda rahatlama fırsatı bulacak. Burada, hem meditasyon etkinlikleri, hem de farklı türlerde ibadetlerin yerine getirilmesi için uygun alanlar sağlanacak. Bu sayede ziyaretçilerimiz, yoğun tempodan uzaklaşma ve bir sonraki tur için enerji depolama şansına sahip olacak.

     

     

    HOST fuarının diğer öne çıkan noktaları:

    Pastane ürünleri, dondurmalar ve çikolatalar için dünya şampiyonası
    Kahve ve pasta
    • TO COFFEE, dağıtım zincirlerini sürdürülebilirlik prensibine göre analiz ediyor. Günümüz itibariyle ticaret borsaları tarafından belirlenen fiyatların oldukça düşük olması, kahve üreticilerinin imalat maliyetlerini dahi karşılamasını zorlaştırıyor. To COFFEE, sektörün tüm aktörlerine beş fuar gününün tamamı boyunca Salon 24'te, Stand V50 ve Z49'da bu konuda bilgilendirme sağlayacak
    • Turta ve çikolata tasarımlarına yönelik dünya şampiyonası.Finalistler sanatsal çalışmalarını jüriye sunarken, son kararda hem görünüm hem de tat bir rol oynuyor olacak. Jürinin beklentileri, "son derece çeşitlilik gösteren bir tat ve görünüm yelpazesi" yönünde. 19 - 22 Ekim tarihlerinde Salon 10, Standlar L76, L90, N75 ve N89 dahilinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe her bir takımın kendine has lezzetlerle katılım göstermesi bekleniyor.
    • Latte sanatına yönelik dünya şampiyonası. 20 ve 21 Ekim tarihleri arasında Salon 18'deki İtalyan Kahve Üreticileri, İthalatçıları ve Gıda Toptancıları Derneği, köpükle üretilen en başarılı sanat eserlerine sahne olacak. İtalya'nın birincisi Pazar günü, dünya çapında birinci ekip ise Pazartesi günü esnasında seçilecek.
    Pizza, en çok tercih edilen İtalyan yemeği
    Pizza ve makarna
    • Avrupa Pizza Şampiyonası. En popüler, en çok konuşulan ve en çok yenen İtalyan yemeği pizzadır. Avrupa’nın en iyi pizzacısı, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde 3. holde T51 U50 no.lu standta belirlenecek.
    • Avrupa Pizza Şampiyonası. En popüler, en çok konuşulan ve en çok yenen İtalyan yemeği pizzadır. Avrupa’nın en iyi pizzacısı, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde 3. holde T51 U50 no.lu standta belirlenecek.

    İyi bir planlama işin yarısıdır

    MEIKO aynı zamanda mutfak planlaması alanında da, 90 yılı aşan deneyimini ve birikimini ziyaretçilerle paylaşmaya hazırlanıyor. Temel prensip oldukça basit: Mutfak alanı ne kadar büyükse, bu daha fazla görev, personel ve makine anlamına gelir ve gastronomi işletmesi tarafından sağlanabilecek tasarruf potansiyeli de o derece büyük olur. Birçok insanın bir arada çalıştığı durumlarda, pürüzsüz iş akışları kaçınılmaz bir zorunluluktur. Fuar standının ziyaretçileri, bu zorluğun sahne arkasında ne denli başarılı bir şekilde aşılabileceğini yakından tecrübe etme fırsatı bulacak. Standımızı ziyaret edin ve buna kendiniz karar verin. MEIKO olarak sizi Milano'da, Salon 7'deki Standlar A29, A37, C30 ve C38 dahilinde bekliyor olacağız!