İletişim
    The clean solution

    Online kokteyl hazırlayın!

    COVID-19 salgını döneminde internet üzerinden barmenlik kursları

     

    Fırsatı kullanın. Şimdi eğitim alın ve karantina sonrası için kendinizi hazırlayın. Brighton merkezli Mixology Group, online barmenlik kursları veriyor.

     

    Evden barmenlik eğitimi alın

     

    Brighton'daki merkezinde verdiği onaylı ve akreditasyonlu kurslar ile tanınan Mixology Group, aynı zamanda kokteyller ve kokteyl hazırlama, moleküler içkiler ve barmenlik sertifikası için dışarıda eğitimler de düzenliyor.

     

    Koronavirüs salgınının getirdiği sosyal mesafe kuralları, Birleşik Krallık'taki birçok okul ve üniversite gibi Mixology'yi de, çalışmalarını sürdürebilmesi için internet ortamına yöneltmiş. "Şarap ve Sert İçkiler Seviye 1 ve 2" kursları, video ve sesli konferans, sohbet ve online seminer platformu Zoom üzerinden sağlanıyor.

    Kurs materyalleri ve içki örnekleri posta yoluyla gönderiliyor ve interaktif platform aracılığıyla üç gün süren bir eğitim veriliyor. Sınavlar ise, süreç daha güvenli hale geldikten sonra sınıfta yapılacak.

     


    "Kaydedilmiş bir dersi oynatmak yerine, eğitimleri 'canlı' vermeyi tercih ediyoruz. Katılımcıların mantıklı bir içerik akışını takip edebilmeleri için her şeyin doğru sırayla sunulması önem taşıyor."

     

    Myles Cunliffe, Mixology Group Direktörü

    Canlı yayında eğitim

     

    Mixology Group Direktörü Myles Cunliffe, kaydedilmiş ders yayınlamak yerine, eğitimleri “canlı olarakˮ gerçekleştirdiklerine dikkat çekiyor. Katılımcıların mantıklı bir içerik akışını takip edebilmeleri için her şeyin doğru sırayla sunulması önem taşıyor. Tarifler, fotoğraflar gibi paylaşılması gereken tüm dokümanlar, katılımcıların erişilebildiği formatlarda sağlanıyor. Mixology Group, PowerPoint'un bunun için ideal olduğu kanaatine varmış. 

     

    Cunliffe sözlerine şöyle devam ediyor: “Şu an beş günlük bir kokteyl kursu hazırlıyoruz. Bu kurs da canlı olarak gerçekleştirilecek; ancak örneğin kokteyl tarifi gibi bilgiler için önceden kaydedilmiş içerikler sunulacak; zira bazı kokteylleri hazırlamanın fazlasıyla fiziksel efor gerektirdiğini de hesaba kattık!"

     

    Kurs, eğitim sürecini katılımcılar için mümkün olduğunca rahat kılmayı amaçlıyor. Sağlayamadıkları tek şey ise, ters ozmoz sistemli endüstriyel bulaşık makinesi M-iClean U ile anında pırıl pırıl olan bardakların getirdiği konfor.

    'Pea Shoot Sour'un nasıl hazırlandığını öğrenmek ister misiniz? Mixology Group Direktörü Myles, dış mekana kurulmuş mixology stüdyosunda gerekli her şeyi adım adım anlatıyor. Daha fazla ilham ve kokteyl tariflerine buradan ulaşabilirsiniz. Mixology Group ve kurs programları hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin.

     

     

    Umkehr-Osmose-Anlage
    Ters ozmoz: Elle parlatma gerektirmeyen pırıl pırıl yıkama sonuçları

    Bardak ve bulaşıklarda pırıl pırıl sonuçlara ulaşmak için su kalitesinin iyileştirilmesi ancak demineralize suyla veya ozmoz suyuyla mümkündür.